Privatperson
21627
page-template-default,page,page-id-21627,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Du är

Privatperson

Hur har du det? Känner Du att Du har en behaglig takt i livet eller är känslan att Du försöker springa ikapp tiden, hela tiden?

 

Känner Du dig trött, sliten och blir inte piggare av att sova? Har Du kanske problem med sömnen? Märker du att koncentrationen och minnet sviker Dig? Eller så känner Du helt enkelt inte igen dig just nu?

 

Du är inte ensam om att känna så här, alltför många påverkas negativt av stress i dagens samhälle, oavsett om det är i privatlivet, på jobbet eller i skolan.
Stressen idag gör sig alltmer påmind och börjar den skava i vardagen så tar den alldeles för stor plats.

 

Och så behöver det inte vara! Och Du ska inte behöva känna så här en längre tid och inte heller behöva vänta på att få hjälp.

 

Vi kan inte bli kvitt stressen, och ska heller inte ta bort den helt då den är helt naturlig, en överlevnadsinstinkt, som hjälper oss vid hot, faror och när vi behöver prestera extra i vissa situationer. Men idag, när vi har så mycket intryck, stimulans och uppkoppling inpå oss hela tiden så ligger också stressen där och puttrar hela tiden och tar en massa energi.

 

Det Du behöver är hjälp med att förstå varför Du blir stressad och vad Du kan göra åt det. För mycket kan Du faktiskt göra alldeles själv bara Du får rätt stöttning och rätt verktyg.

 

Du behöver även återhämtning, många av oss kör på alldeles för fort och för mycket och glömmer att pausa och vila. Detta är så viktigt för att vi ska må bra och hålla i längden. Där behöver Du kanske också få inspiration till hur Du ska få in mer balans och energi i vardagen.

 

Vill Du prata så lyssnar jag, sedan hjälper jag Dig att hitta vägen till en mer behaglig tillvaro.

 

Hör av Dig så sätter vi igång! Du kontaktar mig här.